• Horeca catering

  • Theo’s Table levert aan vele horecagelegenheden catering concepten. Wilt u eens een goed verzorgde BBQ of lekkere hapjes voor uw gasten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ook complete arrangementen voor de feesten of events die u organiseert. U zult zien dat u aan ons een betrouwbare en vaste partner hebt die met u meedenkt.

    Voor cafe’s, feestzalen, clubhuizen en dergelijke maken wij buiten ons bestaande assortiment graag maatwerk. Wij denken graag met u mee over uw events, feesten en programmering. Bij overeenkomsten voor langere periodes (tot 1 jaar), waarin wij vooraf met u een planning van onze bijdrage aan uw activiteiten vastleggen, kunnen wij u een aantrekkelijke korting geven. Informeer ook naar onze staffelkorting op hapjes en buffetten bij herhaalbestellingen.

    Daarnaast werken wij graag samen met u om uw activiteiten tot een succes te maken en uw gasten te verwennen. Wij hebben hiervoor bestaande arrangementen met speciale prijzen. Zo hebben wij Horeca feestdagenarrangementen en arrangementen voor festivals. Maar ook een bierproeverij met bijpassende hapjes, of een High Wine of Tea op uw locatie zit in ons pakket.

    Wij komen graag bij u om uw wensen in kaart te brengen en u over onze ideeën te vertellen.